Kérdése van? Hívjon minket! +36306246254

1 - 3 éves

Játék és ajándék ötletek 1 - 3 éves gyermekeknek a Profi Játék Webáruház kínálatában: készségfejlesztő, guruló, csörgő, mozgatható, zenélő játékok.


203termék124
203termék124

Hogyan foglaljuk le az 1 éves gyermeket?

Milyen játékot vegyek az egy éves gyerekemnek? Hangzik el a kérdés nem kevés alkalommal, ám a megoldás sok esetben nem is tűnik olyan egyszerűnek. Ebben segít a profi online játékbolt, ahol nemcsak a termékek felől közelíthetünk a korosztályok számára készített játékok felé, hanem egyenesen a kor alapján listázzuk ki azokat. Ebben a korszakban még nehezen választhatók el a nemek szerinti játékok, ezért ekkor egy kádjáték is óriási örömöt szerez a kicsinek. Természetesen a szülő eldöntheti, hogy szín, forma és egyéb szempontok szerint milyen játékot választ a gyereknek, azonban a mindennapok során használt eszközök a legnyerőbbek. Ilyen páldául egy játék mobiltelefon, vagy egy játék teás készlet. Egy kicsi konyha szett is tökéletes választás lehet, akár már 2 éves kor körül. Ezeken kívül a guruló, gurítható kisautók, figurák, labdák nagyon előnyösek. Ebben a korban már kifejezik a gyerekek a kötődést, szeretetet stb., ezért egy aranyos plüss állatka is nagyon örömöt tud szerezni neki.

Készségefejlesztő játékok a bölcsis időszakban.

A készségfejlesztő játékok 1, 2, 3 éves gyerekek számára nagyon fontos a későbbi bonyolultabb mozdulatokat, gondolatokat igénylő tevékenységekhez. Az interaktív hangot és fényt adó játékok sokat segítenek a fejlődsében, ilyen lehet egy játék mobiltelefon, mikrofon, rumbatök, vagy játék távirányító. A húzható, tolható, vagy nyomás, érintés hatására mozgó játékok állandó reakcióra késztetik a gyereket, ami erősíti és fejleszti a koordinációt. Az egyensúlyérzék és a szórakozás együttes óriási élményét nyújtja a hinta, amely minden gyermek elengedhetetlen kiskori szabadtéri játéka. Webáruházunkban megtalálható a biztonságos és kényelmes beülős gyerekhinta, amely könnyen felszerelhető és használható a szülők számára is kielégítő gyerekfoglalkoztató időtöltés.