Játék újdonságok csak Neked a Profi Játék Webshopban!


Milyen termékeket vásárolhatok online a Profi Játék Webshopban?

Profi Játék Webáruház ahol a legnépszerűbb és legjobb gyerekjátékok, ajándékok és szórakoztató termékek vásárolhatók készletről. Online játék boltunk állandó akciókkal, újdonságokkal gyors és akár ingyenes, vagy kedvezményes házhozszállítással, bankkártyás fizetéssel vár minden kedves vásárlót. Minden korosztály számára kínálunk játékokat és ajándékokat a piciktől egészen az idősebb korosztályig. Egyes játékaink amelyek kizárólag a felnőttek számára készültek, pl. egyes 18 éves kor felett játszható társasjátékok, melyet a termék részleteinél feltüntetünk. Kizárólag korcsoport alapján történő keresés esetén a termék kiválasztása és megrendelése egy külön erre kialakított "KOR" feliratú gombbal érhető el. Játék webáruházunk kínálatában a legnépszerűbb és legjobb márkák listája található, melyek közül online vásárolhat: Hot Wheels, Hasbro, Fisher-Price, LEGO, Mattel, Barbie, Paula Reine, Nerf, Dohány Kft., Dorex Játékok, Trefl, Piatnik, Cartamundi, Clementoni, Unikatoy, Mondo Motors, Mondo Toys, John Toys, Star Wars, Disney. Webshopunk kínálatát tekintve kizárólag kiskereskedelmi mennyiségben szolgáljuk ki vevőinket, ezért akcióink, ajánlataink a készlet erejéig érvényesek.

Hogyan kaphatok értesítést az új és akciós termékekről?

Hírlevél használatával értesülhet a szuper profi játékok webshop kínálatában elérhető legfrissebb újdonságairól és leértékelt, vagy kifutó termékeiről. Hírlevél feliratkozással értesítést küldünk az érdeklődési körének megfelelő vagy hasonló termékek változásáról, leárazásáról. Hirlevélre feliratkozhat regisztrációkor, vagy anélkül is néhány adat megadásával.

Mire számíthatok, ha a Profi Játék Webshopban szeretnék vásárolni?

  • Minden rendelést raktárunkból szolgálunk ki!
  • A szállítást kedvező árakon teljesítjük!
  • Kérdés esetén facebook, messenger, telefon és e-mail csatornákon is rendelkésre állunk!

Profi Játék Webáruház ahol minden korosztály játékos kedvű és ajándékozó lelkű tagja megtalálja a neki való új, akciós, olcsó, népszerű vagy retró játékot. Oldja meg online a játék vásárlással járó kellemes feladatokat egyszerűen és kényelmesen otthonából, valamint kerülje el a személyes játékok beszerzésével járó macerás utazást, parkolást, sorbanállást és plusz egyéb költséget, kiadást. Online játékok vásárlása sokkal kedvezőbb feltételeket biztosít a megfelelő termékek kiválasztását tekintve, ugyanis elegendő időt szánhatunk a termékek keresésére és a játékok házhoz jönnek. A magyarországi régió online játék rendelését erősíti a FOXPOST csomagautomata és a többféle GLS, MPL (POSTA), DPD, ExpresszOne, Csomagküldő.hu (Packeta) partnerek házhozszállítási szolgáltatásának igénybevétele. Webáruházunkban az online játékok vásárlása utáni szállítási lehetőségek használatával a megrendelt játékokat akár 1-5 munkanapon belül a kezében tarthatja. Házhozszállítás esetén több futárszolgálattal is kapcsolatban állunk, így Önnek lehetőség szerint a leggyorsabb és legpraktikusabb partnert választjuk. A szállítási árainkat úgy alakítottuk ki, hogy a vásárlási összegek alapján sávosan változnak a kiszállítás árai, így a 10.000 Forint feletti és a 20.000 Forint feletti vásárlások esetén a Vevőnek a szállítási díjból kedvezmény jár, a kosárérték alapján a program ezt az értéket automatikusan kiszámolja illetve az Információk/szállítás menüpont alatt részletes információ található. A termékek házhozszállítását minden esetben olyan címre kell kérni, ahol az átvevő, vagy meghatalmazottja munkaidőn belül a csomagot át tudja venni, lehetőség szerint, ha nem tartózkodunk otthon egész nap, akkor a munkahelyünket jelöljük meg szállítási címként.

Online boltunkban lehetősége van ingyenes házhozszállítással megrendelni a kiszemelt akár árengedményes termékeket is, amennyiben a megrendelt játékok összértéke, kosárértéke eléri vagy meghaladja a 20.000 Forint összeget.

Webáruházunk fizetési lehetőségei közül választható azonnali bankkártyás fizetés, amivel megkönnyíthető és felgyorsítható az online vásárlási folyamat, valamint nincs kezelési költség. A Profi Játék Webáruház online kártyás fizetési szolgáltatását a Barion Payment Zrt. biztosítja. Az egyre népszerűbb kártyás fizetés mellett elérhető utánvéttel és utalással is a termékek megvásárlása. Az utánvétes fizetés többletköltsége következtében bruttó 300 Forint kezelési költséget számítunk fel, ezért is és a készpénzes fizetés háttérbe szorítása miatt javasoljuk és támogatjuk a kártyás fizetés használatát.

Regisztráció nélkül is vásárolhatok?

Természetesen igen, a Profi Játék webshopban erre is van lehetőség! Azonban, ha regisztrál oldalunkon, akkor a következő vásárlás alkalmával már nem szükséges ismét megadni a személyes és szállítási adatait. Ha mégis úgy dönt, hogy nem regisztrál a vásárlást ezen lépés kihagyásával is megteheti, de az adatait ez esetben is hiánytalanul meg kell adni, amelyek a szállítás és számla kiállításhoz nélkülözhetetlenek.

Az árváltozás jogát fenntartjuk. A ProfiJáték webáruház minden szöveges eleme szerzői jogvédelem alatt áll, azok saját szellemi tulajdont képeznek. Másolásuk a tulajdonos hozzájárulása nélkül nem engedélyezett. A weboldal használatával kapcsolatos további információkat az Általános Szerződési Feltételek megismerésével szerezhet.

Webáruház készítés
Ár Radar árösszehasonlító és piac