Kérdése van? Írjon nekünk! [info@profijatek.hu]

Bébi játékok

Bébi játékok már a gyermek születése utáni néhány hónapban is nagy szerepet töltenek be a kicsik fejlődésében. A készségfejlesztés már egészen kicsi kortól elkezdődik, melyhez nagy mértékben hozzátehetünk. Egyes bébijátékok ebben a fontos kezdeti szakaszában a baba fejlődése szempontjából nagyon fontos. A kicsi játsza tanulja meg a különböző eszközök, formák, színek és anyagok különbözőségét, óriási segítséget nyújtva ezzel a szülőknek. A bébi játékok kiválasztása során nagyon fontos, hogy vegyük figyelembe a játék kialakítását és 3-6 hónapos korosztály számára ne adjunk olyan játékokat amelyek kicsi, lehulló alkarészeket tartalmazhatnak. Amennyiben nem biztos abban, hogy a termék ténylegesen milyen korosztály számára adható, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot és segítünk meghozni a helyes döntést.

A kicsik első bébijátékai között említhető a csörgő, amelyet már születési után azonnal elhelyezhetünk a kiságyán. A kiságyforgó egy praktikus és hasznos eszköz a kisgyerek figyelmének a felkeltésére és érzékszerveinek fejlesztésére, további változatai is ismertek amelyek például a babakocsira rögzíthető, vagy az autós ülésen használható. A csörgők további változatai, melyek nem rögzíthetőek csak később néhány hónapos korban adhatjuk a gyermek kezébe. Ezek a játékok fejlesztik az érzékszerveket, a színek, formák hangok és tapintás érzékelése folytán elsőként ismerkednek életükben a kicsik mintegy új kihívásként. Kutatások bizonyítják, hogy a kisbabák bár látszólag nem reagálnak sok külső ingerre, ám mindent érzékelnek a környezetükből, ezért a hangok, zenék maradandó pozitív élményt nyújtanak számukra melyeket a későbbiekben fejlődésük során fordíthatják hasznukra.

A babák növekedése során egyre inkább próbálkoznak kifejezni saját maguk gondolatait, érzéseit. Nagy segítséget nyújtanak ebben a készségfejlesztő, zenélő és beszélő játékok. Vannak kölünböző felhúzós bébi játékok, amelyek elemet sem igényelnek és teljesen biztonságosan használhajták a babák és nagy öröm számukra a szórakoztató zenét hallgatni. A babák zenélő altatói általában egy állatot kacsát, pingvint stb. formáznak, így még barátságosabb hasznos kis játékszer.

Fürdetés közben is leköthetjük a babák figyelmét egy aranyos kis felhúzós kádjáték, vagy gumikacsa használatával. Megismerkedhet a csipogó sárga kiskacsával, vagy más állatfigurákkal és vidáman figyeli, ahogy felhúzás után úsznak a vízen. A baba fürdővizének megfelelő hőfokú beállítása könnyen kivitelezhető erre a célra kapható állatos formájú vízhőfokmérővel, amely gumis, puha és egyben aranyos játék is a gyermeknek.

Webáruházunkban vásárolhat különféle biliket készletről, melyek praktikusak és kinézetük is tetszetős a kicsik számára. Legyen gyermekének saját trónszéke amely háttámlával, karfával, lehajtható ülőkével és kivehető betéttel is rendelkezik. Ha szeretnénk, hogy a gyermekünk könnyen rászokjon a bili használatára, akkor ez a termék erre a biztos megoldást jelent. Emellett még kínálunk autó formájú bilit is, fiúknak, lányoknak egyaránt.

Remek készségfejlesztő játék akár már 1 éves kortól a különböző csodakocka, vagy egyéb állatos formájú ügyességi játékok, ahol különböző formájú, alakzatú színes elemeket helyezhetnek a kicsik a megfelelő nyílásokba. Amellett, hogy türelmesen koncentrálni kell a megfelelő nyílás kiválasztásában, még a motorikus mozgást is javítják ezek a formabedobós játékok. A fejlesztő bébijátékok fiúknak és lányoknak egyaránt alkalmasak, talán csak a termék színe az a jellemző melyet a nemek különbsége miatt választunk általában.

Nagyon fontos, hogy a picik már az elején minél hamarabb megismerkedjenek az őket kerülvevő világ sokszínűségével és mindezt játékosan, szórakozva megfelelő bébi játékokkal gyűjtsék magukba. Napjainkban sokszínű a kínálat, mivel a bébijátékok online piaca egyre bővül és már könnyedén otthonról is beszerzhetünk fejlesztő bébijátékot, vagy egyéb kisgyermekeknek szánt szórakoztató eszközt.