Kérdése van? Írjon nekünk! [info@profijatek.hu]

Fiú játékok

Webáruházunkban nagy számban talál fiú játékokat, amelyek között megtalálhatóak minden korosztály számára klasszikus és ismert dömperek, olcsó hátrahúzható és lendkerekes játék autók, kisautók, miniautók, valamint újdonságok, újabb termékek is. A megszokott fiús pl. autós játékokon kívül nagy választékban található kül- és beltéri sportjátékok, teke, bowling, frizbi stb. Ismertebb fiús márkák Hot Wheels, Verdák ezen kívül fiús járgányok, motorok, óriás dömperek is vásárolhatók online.


221termék124
221termék124

Webáruházunk fiús termékei között válogathat akár szabadtérben is használható óriás billenthető platóval kialakított dömpereket, amelyek nagy teherbírásra képesek, így nem okoz gondot, ha beleül a gyermek, vagy megpakolja a szállítmánnyal. A dömperek egy kicsi akasztóval is fel vannak szerelve, hogy egy kötéllel akár húzhatjuk is őket és akár a kisebb tesó bele is ülhet a platóba.

Minden bizonnyal a legnépszerűbb játékok a fiúk körében a gurítható, hátrahúzható, lendkerekes és távirányítható kisautók, munkagépek, vonatok, repülők és motorok. A játék kisautók a kisfiúk egyik legtöbbet használt játszókelléke és a kiskocsikat még vihetik is magukkal, hogy mindig kéznél legyen. A kisautókat gyárthatják műanyagból, fából és fémből is. A fém játékautók még élethűbbek és sokkal tartósabbak is, azonban ma már a műanyag kisautók is igazán ellenálló anyagból készülnek.

A szobában is, de kellemes napos időben a szabadban is játszható bowling, karikadobáló, teke vagy frizbi játékokkal hosszú időre leköthetjük gyermekünket miközben egy szórakoztató, egészséges és készségfejlesztő játékkal tölti az idejét. A horgász játékok a legjobb kézügyességet és koncentrációt fejlesztő játékok. A fiúk nagy érdeklődést mutatnak a horgászat iránt és később még nagy halász válhat belőlük. Ha kevés időt tölthetünk gyermekünkkel, a legjobb egy szabad hétvégén, ha mi szülők is csatlakozunk a gyerekekhez egy kicsi bowling, vagy teke játékra. Nagyobb korosztálynak 10 éves kor felett egy izgalmas darts játékkal is lenyűgözhetjük a gyerekeket, azonban a szülői felügyelet itt még nagyon fontos. A kisebbek számára is elérhető egy egyedi darts tábla, mégpedig tapadókorongos változatban, így biztonságosan gyakorolhatják a célba dobás mesterségét. A kicsik számára a nagyokhoz hasonlóan óriási kihívást és fokozott figyelmet jelent a szerelős játékokkal töltött kellemes percek. Játékaink között különböző szerelős termékek közül választhat, ahol vonatot, autót, repülőt építhet a gyermek.

Ha szereted a dinoszauruszokat akkor a #HotWheels T-Rex pályaszettet a Mattel gyártó jóvoltából Neked találták ki. Rendkívül szórakoztató, amint a kilőhető játékautóval el kell találni a dinót, hogy ledöntsük a lábáról, ám ehelyett az autónkat eszi meg őrjöngő hanggal és mozdulatokkal. A nagyobb pályák közül többféle hurkos autópályát is megtalál kínálatunkban, amelyek igényes csomagolásban várják a kisautó mániás fiú gyerekek táborát.

Ha a gyermek mindig körülöttünk tesz-vesz amikor a füvet szeretnénk nyírni, akkor a legjobb, ha egy számára gyártott játék fűnyírót veszünk neki és átélheti milyen tologatni a fűnyírót a kertben, miközben az egyensúly és koncentrációs készsége is fejlődik. A kertészti játékok mellett online rendelhet barkács játékokat is, amelyek általában csomagban bizonyos eszközöket, fogó, csavarhúzó, fúró és még sok más eszközzel vannak felszerelve.

A gyerekek nagyon szeretik a matricákat és a játék tetoválást, amelyek közül webáruházunk Bob a mester, Hot Wheels és Verdák matricákat és egy 35 darabos állatos és egyéb motívumokat rejtő játék tetkót ajánl a kisfiúknak.

Kínálatunkban megtalálható többféle játékfegyver amelyek szivacslövedékkel működnek, nem okozhatnak sérülést, kárt. Az ismert Nerf márka és további szivacslövő játékfegyverek közül választhat kisebb, nagyobb méretben. A fiú gyermekek is vágynak a felnőttek foglalkozásaik során használt tárgyakra, így pl. játék vadászpuskát, rendőrségi pisztolyt, tűzoltó kiegészítőket és még sok mást rendelhet online játékboltunkban. Strandon, homokozóban vagy csak otthon az udvaron felhőtlen szórakozást nyújthat egy jó vízipuska főleg, ha jó sok vizet is tárolhatunk például a tartályos vízipuskával.