Kérdése van? Írjon nekünk! [info@profijatek.hu]

Gyurma játékok

A gyerekek nagyon szeretnek alkotni kimondottan akkor, ha gyurma van a kezükben, amellyel fejleszhető a képzelőerő, gondolkodás, tapintás, észlelés és még számos készségfejlesztő tulajdonság, ezért nagyon fontos helyet foglalnak el a foglalkoztató eszközök körében a gyurma játékok és kiegészítő kellékeik. A gyurma szett egy nagyon praktikus megoldás arra, hogy többféle műalkotás szülessen, amely színes és változatos. Webáruházunk a gyurmázáshoz többféle play dough gyurma terméket ajánl, formázó készlettel és kinyomóval amelyek segítenek a figurák finomabb kialakításában. Rendeljen kényelmesen online gyurma játékokat otthonából és kérje csomagautomatába, vagy házhozszállítással.


12termék112
12termék112

Napjainkban már sokat fejlődött a gyurmák összetétele, színbeni és alapanyag tekintetében is egyre megbízhatóbbak és akár már az egészen kicsi korosztály számára is biztonságos és gondtalan játékot jelenthet. A mai szigorú gyártói szabályok szerint készült gyurmákkal már akármit megformázhatunk, jól tartják magukat és könnyen ragadás mentesen játszhatunk vele és tényleg csak a fantáziánk szabhat határt, hogy mit hozunk ki belőle.

Játék webshopunkban kínált gyurmák közül megtaláhatók a Cairoca által gyártott pasztell, lágy, kellemes színekkel ellátott jól formázható modellező gyurmák, az Eren Toys Play Dough minden alkotóelemében természetes összetételű gyurmákat és a hozzájuk tartozó formázó, gyurma kinyomó játék tartozékokat. A gyurmák többsége lezárható tégelyes tartóban került elhelyezésre, így használat után azonnal visszazárhatók és megelőzhető a gyurma teljes kiszáradása, amely már nem lenne használható. A gyurmák alapanyagát gabonából készítik, így semmilyen mérgező, vagy szintetikus anyagot nem találunk benne.

Kreatív, készségfejlesztő játékot keres és szeretné lekötni gyermekeit egy népszerű nagy múltú játékkal, akkor a gyurmák világa garantáltan meghozza az örömöt a kicsiknek és a szülőknek is.