Kérdése van? Írjon nekünk! [info@profijatek.hu]

Homokozó, strand játékok

A homokozó és a hozzá használható kisebb-nagyobb játékok akár órákra is lekötik a gyerekeket, miközben szórakoztató formákat, homokvárat építenek és a szabadban töltik az idejüket. A homokozás közben a játék formákat, vödröt, locsolót és még sok-sok formázó használatával csak a fantáziájuk szabhat határt, hogy mit építenek a felhasználásával. Webáruházunkban nagy választékban vásárolhat online egyszerűen és kényelmesen homokozó, strand játék szetteket készletről, többféle változatban.

Homokozó szinte minden óvodában, iskolában és játszótéren megtalálható ahol a gyerekek az épületen kívül a szabad levegőn játszhatnak és fejleszthetik képzelőerejüket. A homok nyílván népszerű a természetes adottsága miatt, mely során a megfelelő víztartalma mellett egyben marad, vagyis különböző alakzat létrehozásával játszhatnak a kicsik. Már családoknál az udvaron is nagyon elterjedt egy rendkívül szórakoztató kicsi homokozó kialakítása a kertben vagy a teraszon, amivel hosszú időre leköthetjük a gyerkőcöket.

A homokozóban ténykedő és játszó kicsik számára mai világunkban már szinte mindenféle forma, eszköz, szett beszerzhető ami még színesebbé teszi a kis építészek önfeledt pillanatait, ezen játékok beszerzésére webshopunk nyújt lehetőséget. A homokozó szettek mára jól kifejlesztett profi minőségű és erős, akár a napfény hatásának is kitett anyagokból készülnek, így ezek a kültéri játékok sokáig szolgálhatják a tulajdonosát.

A #homokozo szettek széles választékban kínálnak a homok alakítására különböző formákat. Ezek közül a legismertebbek a vödör, lapát, szita, locsoló és a gereblye amelyekkel szinte biztos, hogy mindenki találkozott már, vagy akár gyerekkorában vidáman játszott velük. Webáruházunk a felsorolt homokozó eszközök közül többféle színű és méretű darabot is tart készleten. Az előzőleg említett gyakori eszközökön kívül számtalan egyéb állatos, autós, fagyis formák is elérhetőek, melyek még színesebbé teszik a játékot és minden gyermek megtalálja a számára legtetszetősebb darabot. A homokozó játékokat sok esetben díszítik különböző matricákkal, mesefigurákkal, állatos, óceános és még rengeteg egyéb motívumokkal.

Az érdekesebb és különlegesebb formák létrehozásához a legjobb homokozó játék a locsolo, a gereblye, a szita és az egyedi öntőformák. A locsolóval jól fellazíthatjuk a homokot és még könnyebbé válik a formák kialakítása. A gereblyével elegyengethetjük és vonalas mintákat készíthetünk vele. A szita homokozó formával megszűrhetjük a homok szemcséit. A különböző kész formák segítségével a homokot belehelyezve, jól megnyomkodjuk majd kiöntve el is készül a homokfagyi, vagy egyéb forma pl.: autó, delfin, napocska, pillangó, mackó, repülő, gyümölcs, csikóhal, polip.

A fiúk számára több játék szett is tartalmaz kisebb-nagyobb méretű dömpert, akár billenő platóval is. Megpakolhatják homokkal és indulhat is az építkezés, vagy a bányászat. A D-Toys magyar profi játék termék gyártó nagy választékban kínál ilyen dömperrel kombinált homokozó szettet, melyek webáruházunkban elérhetőek.

Webáruházunk kínálatában minden bizonnyal az összes játékot kereső szülő, nagyszülő megtalálja a gyermekének vagy unokájának való olcsó, tartós és szuper homokozós játékot akár szettben, akár egyéni játékként. 

Kellemes vásárlást kívánunk!