Kérdése van? Írjon nekünk! [info@profijatek.hu]

Járgányok

A gyerekek által nagyon kedvelt kül- és beltéri játékok a járgányok, amelyekkel a felnőttekhez hasonlóan átélhetik egy autó, vagy motor használatát, vagy egyszerűen csak az újdonság erejével élvezhetik a gurulás felemelő érzését. Nagy örömmel és lelkesedéssel száguldoznak, amint megismerik a járgányok nyújtotta játékos élményt.


6termék16
17
Raktáron
4 999 Ft
5 999 Ft
6termék16

A járgányok, vagy más néven ride-on játékok már nagyon szerteágazó típusú, méretű, színű és formájó beszerezhetőek, így szinte bárki megszerezheti a neki igazán tetsző példányt. Ha a klasszikus darabokat említenénk, akkor a lábbal hajtós Moszkvics, vagy egy pedálos gokart a régi idők udvara és játszere látképébe szinte biztos, hogy beletartozott. Ezek a játékok még manapság is nagyon népszerűek és kicsik körében az élvezeten kívül számos fejlődési lehetőséget is jelentenek. Valljuk manapság már sokkal nagyon a lehetőség egy ilyen termék előállítására, így számos változat közül lehet lecsapni a legjobb darabra. 

A járgányok amellett, hogy lehetnek két, három vagy négykerekűek, esetleg hatkereűek is, más szempontok szerint is megkülönböztetjük őket. A két ilyen nagy változat az elektromos meghajtású és lábbal hajott járgányok. Talán leggyakrabban a lábbal hajtós példányok kerülnek használatba, mivel itt a gyermekek mozgáskényszere is előtérbe kerül. Webáruházunk kínálatában megtalálható négykerekű játék autónak például a kormánya is úgy használható, mint egy igazi autónak, így jobbra-balra kormányozható.

A háromkerekű triciklik, vagy motorok nagy segítséget nyújtanak a szülőknek, mert ezek nem engedik, hogy eldőljön a gyerek a járgányon ülve. 

A lábbal hajtós nyuszi motor négykerekű guruló játékkal a legkisebbek is nagy biztonsággal élvezhetik az állatos figurájú mocit.

Magyarországon talán a Dohány Toys játék gyártó cég gurulós, ráülős játékai a legismertebbek és kellemes árukkal, jó minőségükkel nagyon elterjedtek.

Lepje meg gyermekét vagy unokáját húsvétra, gyereknapra, karácsonyra a webáruházunk kínálatában szereplő azonnal raktárról szállítható guruló játékokkal, úgymint a legkedveltebb nyuszimotor, kismotor lányoknak, fiúknak, pedálos mocik, lábbal hajtós kormányos autó, guruló lovacska és még számos kültéri és beltéri guruló játék.

Mindegyik játék használatához szükséges, hogy szülői felgyületet biztosítsunk!