Kérdése van? Írjon nekünk! [info@profijatek.hu]

Játék autók és járművek

A fiú gyerekek talán a legnagyobb örömüket a játékautókban lelik, amelyek közül napjainkban a gyártók és márkák közül igen nagy választék áll rendelkezésünkre. Mióta autó létezik a világon kb. az 1900-as évek eleje óta, nos azóta a gyerekek is vágynak egy kisautóra és kezdetekben fából készítették, majd később példaként a Hot Wheels jóvoltából is a 1970-es években már a műanyagból készült járművek kezdtek elterjedni. A játék kiskocsi gyerekeknek a legjobb időtöltést biztosítja, azonban nem kizárólag a fiú gyerekek számára okoz örömöt, hanem a lányok is nagy számban tologatják a kicsi gurítható játékokat.

A játék kisautók mellett egy egész várost is felépíthetünk, úgymint a Hot Wheels T-Rex pályaszett, ahol a járgányokon kívül más elemek és figurák is találhatóak a csomagban. A játék kiskocsi gyártók mindent megtesznek azért, hogy a világ legismertebb autómárkáit modellezzék le a gyermekek számára. Néhány példa ezek közül pl.: Bugatti, Lamborghini, Ford Mustang, Peterbilt, WRC rally autók, Mercedes AMG GT3, Camaro, Chevy, BMW i8 stb. Az jármű típusok megformázása mellett a gyerekek számára szintén nagy érdeklődést jelent a különböző verseny fajtákhoz tartozó autók, úgymint a Forma 1 különleges és nagyon gyors sportautói, vagy a rally versenyekről ismert tuningolt és egyedi kinézetű példányok, ilyen a Ford Fiesta WRC.

A Mondo Motors 1948-as megalapítása óta gyárt játékautókat, amelyek nagyon jó minőségűek, részletgazdagok és különleges ritka autókat formáznak meg. Webshopunkban számos távirányítós RC Mondo Motors játékautó kapható.

A játék kisautók másik nagyon ismert gyártója mely főleg a fiú gyerekek körében népszerű, a Mattel Hot Wheels fém kisautói. A Hot Wheels játékautók remekül visszaadják az eredeti autók valósághű formáját és kinézetét.

Játék webshopunk autók és járművek kategórián belül egyéb járműfajták is megtalálhatóak. Ilyen szintén népszerű termékek például a motorcsónak, repülő, helikopter, motor, kamion, busz és egyéb munkagépek.

Nemcsak a fiú gyerekek számára nagyon kedveltek a népszerű rendőrségi autók, mentőautók és katonai járművek. Játék webshopunk fiús játékai között rendőrségi járművek egész flottáját találja, rendőrségi motorcsónak, kamion, busz, helikopter, vadászrepülő de még robottá alakítható rendőrautó is rendelhető.