Fenyves Gábor
Fenyves Gábor
2021.04.06 10:11

Játék autók és egyéb járművek gyerekeknek - ProfiJáték Webshop

Játék autók és egyéb járművek gyerekeknek - ProfiJáték Webshop

A kisfiúk gyerekjátéka egyértelműen a játékautó, amely nagyon sok változatban ismert és régi időkre visszanyúlik a használatuk. A szerepjátékok egyik legjobb és napjaink izgalmas tárgyai közül is a legismertebb játékai a kisautók. Összegyűjtöttünk neked néhány információt a játékautókról, azok típusairól, hogy könnyebb legyen a vásárlás webáruházunkban.

Játék autók és egyéb járművek gyerekeknek


 

  • Mai témánk a játékautók a fiú gyerekek egyik leginkább kedvelt és legtöbbet használt játékszere. Megkülönböztetünk nagy méretű és kicsi mérettel rendelkezőket, amelyek mind más és más helyzetben hozzák ki a legtöbbet a gyerekek játék utáni vágyából. Az egészen apró néhány cm-es bébi hátrahúzós, vagy tologatós kiskocsiktól a kerti beleülős 70-80 cm hosszúságú dömperig a fiúk odavannak ezekért a játékokért.

MŰANYAG VERSENYAUTÓ PIROS 10 CMÓRIÁS DÖMPER XXL 78 CM D-TOYS 108


  • A fiúk körében szinte érthető, hogy a felnőttekhez hasonlóan ők is át szeretnék élni a kisautókon keresztül, ezen vagány találmányok okozta örömöket. A játék kisautók a gyerekek számára minden bizonnyal a legnagyobb szórakozást nyújtják, fiúknak és lányoknak egyaránt. Sok esetben egy ismert autómárkát, vagy autótípust készítenek el a gyártók, amelyek nagyon megnyerőek és a kisfiúk szeme azonnal felcsillan, ha megpillantanak egy ilyen járgányt. Szinte minden helyzetben tökéletes időtöltés az autózás, legyen az a gyerekszobában a szőnyegen, vagy út közben az autóban, netán a vonaton, vagy buszon, vagy bármilyen közlekedési eszközön. A játék kiskocsik a látványos megjelenésükön kívül, sok mozgásra késztetik a gyerkeket. 

SPEED KING RC CHEVROLET CAMARO TÁVIRÁNYÍTÓS AUTÓ 18CM


  • Játék kisautó nagyon sok anyagból készülhet. A legelterjedtebb a műanyag, amely tökéletesen formálható és színezhető, így szinte bármilyen alakzat, minta és méret is előállítható belőle. A nagy műanyag játékautók előnye, hogy több másik kicsit is pakolhatunk bele, pl. a platójába és máris tettünk valamit a gyerekszobai gondtalan közlekedés érdekében. A különböző műanyag autócskák nagyon strapabíróak, jól tűrik a gyerek kezeket. Ebből az anyagból egy jól megépített dömper, nagy teherbírásra képes és sokáig a legjobb szabadtéri játékként hasznosul az udvaron, vagy a homokozóban. A dömperek kisebb méretekben is kaphatóak, így webáruházunkban a homokozójátékok részét is képezi, de külön is elérhetők.

TRUCK HOMOKOZÓS MARKOLÓ 16CMMULTI TRUCK HOMOKOZÓ KÉSZLET DÖMPERREL D-TOYS 441


  • A kisautós játékok másik nagy csoportjába tartoznak a fémből készült autók, melyek már sokkal élethűbbek és festésük is szinte egy igazi autóéval egyezik. Egészen kicsi koromban kaptam édesapámtól több darab nagyon profi fém kiskocsit átlátszó ablakokkal, műanyag igényes belső térrel készültek és hátrahúzható mechanikával is fel vannak szerelve. Nos, ez nem múlt idő, mert a kislányunk most is használja ezeket az autókat és azóta néhány tíz év már eltelt, szóval jó vétel és jó döntés volt akkoriban is és imádtam vele játszani. Nagyon sok típust gyárt és kiemelkedően jó minőséget képvisel a HotWheels márkájú kisautók. Az éppen kézre álló méretben gyártott játékautók kaphatók webáruházunkban darabos és csomagos kiszerelésben is, így az utóbbi esetben akár négy, vagy hat kiskocsit is megvásárolhatunk egy csomagolásban.

 HOT WHEELS ZÖLD HOMOKFUTÓ KISAUTÓ - MATTEL


  • Nagyon sok elektromos áramot nem igénylő játékot mozgató szerkezet is létezik, amelyeket kisautókba szerelnek, így tehát szó volt a hátrahúzható játékról, de van lendkerekes és zsinórfelhúzós is. A klasszikus tologatós játékautókról két szót, vagy végtelen sokat lehetne írni, így ezek a típusok a nagyobb többséget alkotják. Az úgynevezett „matchbox” szerű kisautók, ilyenek a Hot Wheels kisautói is, ezek általában 6-8 cm méretűek és többségében fémből készültek és nagyon tartósak. Online játék boltunkban lehetőség van játék autó szettet is vásárolni, így egyszerre egy csomagban kedvező áron juthatunk hozzá gyermekünk várva-várt játékához. A nyitható ajtajú játékautó már nagyon élethű hatást kelt és ezek inkább fémből készülnek. Nyitható ajtókkal ezek a járművek a valósághű példányok esetén nagyon kedveltek. Ha egy kisfiúnak tökéletes meglepetést szeretnél, akkor egy nyitható ajtós kisautó a legjobb gyerekajándék lesz. A fém és nyitható játékautók boltunk termékszámának nagy részét képezi, ezért garantáltan megtalálod a gyermekednek valót. Hazánkban egy nagy klasszikusnak számító autó a Zsiguli, amelyet minden apa szeretne a fia autós polcán tudni. Boltunkban a népszerű orosz gépezet a Lada is elérhető termék. A fémből és műanyagból vegyesen készített játékok nagyon tartósak és ez igaz a játékmotorokra is. A játék mocik sokkal sérülékenyebbek, ezért itt egy fém merevítés sokat növel az élettartamán. A legjobb és keresett motorok a cross- és sport-, vagy gyorsasági játékmotorok.

LADA FÉM HÁTRAHÚZÓS KISAUTÓ NYITHATÓ AJTÓKKAL FEKETE 13CMCROSS MOTOR FÉM-MŰANYAG PIROS 12CM


  • A távirányítós autó a kisfiúk számára, de még a felnőtt férfiaknak is felhőtlen időtöltést biztosít. A Mondo Motors egy olasz játékgyár, amely ismert hétköznapi és nagyon egyedi sportos és luxusautókat is készít, amelyek tökéletes kicsinyített mása az eredetinek. A kültéri távirányítós játékautók általában jóval magasabb hasmagassággal bírnak és nagyobb a távirányító hatótávolsága is. A buggy típusú körmös gumikkal szerelt, teleszkópos felépítménnyel rendelkező távolról irányítható játékok remek órákat szereznek a nyári napokon a szünidőben. Az RC vezérelt játékok nagyon élethű vonásukat a minden irányba kényszeríthető távirányító segítségével érjük el, így nem csak kizárólag előre és hátra gurulhat a kocsi, hanem jobbra és balra is képes kanyarodni. A rally sportot nagyon sok kisfiú kedveli, ezért szívesen játszanak rallys távirányítós autókkal. Gyakoriak a népszerű modellek apróbb példányai, úgy mint a Ford Mustang, Ford Shelby GT500, Aston Martin, Ferrari és hasonló nagy nevek és márkák kisautói.

PICKUP RC TÁVÍRÁNYÍTÓS AUTÓ FORD F-150 RAPTOR 22CM


  • A játék munkagépek a fiúk első nagy szerelme, amikor egy saras közterületi munka mellett megpillantják az óriási sárga markológépet és az aszfalt feltörő gépet a giga platós teherautóval, na ezek ám az első kisfiús élmények. Ahhoz, hogy otthon is újra átéljük az gigászi élményt az utca végén látott események után, akkor bizony nekünk szülőknek be kell szereznünk néhány igazán aranyos és élethű markolót, vagy jcb szerű munkagépet. A markolós játékok nem csak a kisautó tologatásából állnak, hanem a gyerek elképzeli, hogy éppen földet cipel vele az árokban, vagy éppen árkot ás vele. Szóval megmozgatja a kicsik fantáziáját és ezekkel az olcsó játékokkal nagyon sokat fejlődik gyermekünk képzelőereje és kézügyessége. Ezekhez a szerepjátékos szórakozásokhoz további támpontot és biztos alapot nyújt egy munkagépes játszószőnyeg, ahol az utcák és különböző terep akadályok is tarkítják a játékteret. A markolókhoz hasonló élményt jelent egy kukásautó megpillantása, amely számos méretben és funkcióval kapható játékos méretben. A mezőgazdasági témában jártas és ebben az irányban nagyon aktívan érdeklődő gyermeknek egy traktor láttán azonnal beindul a fantáziája és hosszú időre leköthetjük vele. A játék buszok és vonatok szintén a mindennapi életünkben fellelhető közlekedési eszközöket jelentik gyermek nyelven, így ezek a járművek tovább színesíthetik a fiúk gyerekszobáját.

AUTÓMENTŐ KAMION POLICE


Szerző: Fenyves Gábor / ProfiJáték