Kérdése van? Írjon nekünk! [info@profijatek.hu]

Játék babák, babaházak

Játék babát szeretne ajándékozni kislányának? Akkor jó helyen jár, webshopunkban többféle korosztály számára vásárolható és sokféle stílulsú baba, babaház és kiegészítők közül választhat. Természetesen leginkább a kislányok körében örvend nagy népszerűségnek a játékbabák nyújtotta szórakozás, így van ez más országokhoz képest hazánkban is.

A játékbabák nagyon régóta a gyerekjátékok alapját képezik a gyermekek számára, ugyanis játék közben a felnőttekhez hasonlóan élhetik át a más személyekkel, jelen esetben egy babával való viszonyukat. Játék közben pedig fejlesztik a társadalmi beilleszkedéshez nélkülözhetetlen készségeket, valamint a gondolkodást, mozgást és kifejezést. A babák tulajdonságai nagyon sokfélék lehetnek, úgymint öltöztethető, vagy stílusos divatbaba, fésülhető, csecsemőkort idéző ápolást kívánó etethető, ringatható babák. A legtöbb baba általában mozgatható végtagokkal rendelkezik, így az öltöztetés is könnyebbé válik és persze élethűbb is. Ilyen babák például a Barbie Dreamhouse Adventures babái a Matteltől, vagy az akár fürdőjátékként is használható sellő babák. A Paula Reina babák minőségét mi sem bizonyítja jobban, minthogy az egyik legjobb minőségű és élethű babákat gyártó vállalat, amely már több évtizede ajándékozza meg a kislányokat és játék babákat gyűjtő rajongókat értékes termékekkel.

A rongybabák is nagy népszerűségnek örvendenek a kislányok között. Ezek a babák már egészen kicsi korban adhatóak, mert minden részük puha. A rongybabákat úgy készítik, hogy különös gondot fordítanak a kisebb elemekre, úgy mint végtagok, hajak, ruhák, melyek erősebb varrást igényelnek, hogy a kicsik véletlenül se nyeljék le valamely könnyed kisebb részét a babának. 

Webáruházunk online kínálatában megtalálható az egyik ismert és már évek óta megalkotott rajzfilm a Monchhichik különleges és egyedi életét bemutató játékok. Ilyen például Kauri háza játékszett és egyéb Monchhichi babaház kiegészítők mely akár más hasonló méretű babával is kellemes pillanatot okozhat a kis csicsiknek. 

A különböző összecsukható játék babaházak összehajtva akár hordozhatóak is, benne az apróbb játékokkal. A kislányok képzeletükkel játékosan a színes mesevilágban, a díszes kastély babaházakkal órákig eljátszhatnak a babákkal és a hozzájuk tartozó lányos kiegészítőket felhasználva.