Kérdése van? Írjon nekünk! [info@profijatek.hu]

Játék fegyverek

A játékfegyverek inkább a fiúk számára jelentenek izgalmas játékot, amikor egy képzeletbeli ellenséggel harcolhatnak, vagy a csapat másik tagjai ellen. Szinte az elején leszögezhető, hogy ezek a játékok igénylik a leginkább, hogy biztonságosak legyenek, ezért fontos, hogy amint valamit kilő a játékszer az puha tárgy legyen és a szülői közelséget biztosítani kell. Játék webáruházunk pisztoly és puska kínálata a szivacs lőszert, illetve vizet spriccelő játékszereket támogatja, illetve a hangot és fényt kibocsátó játékokat.


18termék118
18termék118

A fiúk számára napjainkban is az egyik legnépszerűbb játéknak számítanak a pisztolyok, puskák és kardok, amik az eredetihez hasonló változatokkal rendelkeznek, és ezekkel játékos pillanatokat szerezhet magának.

Ezek a játékok teljes biztonsággal használhatóak, mivel kemény, éles és hegyes elemeket nem tartalmaznak és puhák. A biztonság elvén a fiú gyerekek a szivacstölténnyel, hab szerű lövedékkel szerelt fegyver mintázatokat használják inkább és webshopunk is ezeket a termékeket részesíti előnyben. A szivacslövedékek lehetnek hosszúkásak, vagy korong alakúak és enyhe súlyuk ellenére is kilőhetőek, de nem okoznak kárt. Ezek a játékok amellett, hogy mozgásban tartják a gyerekeket, gondolkodásra, figyelemre és a csapatszellem fejlesztésére alkalmasak, ezért nem kérdés a készségfejlesztő tulajdonságuk.

A legjobb és egyben legismertebb márkák egyike a NERF, amelyet a mindenkinek ismerősen csengő Hasbro gyártó készít. Ezeknek a játékoknak hatalmas a sikerük, szerte a világban. A profi játékok rendelkeznek azzal a tulajdonsággal, hogy bár játékok és eltúlzott mintázatai az eredetinek, mégis lőhetünk vele. A Hasbro egyedi lövedékei gumi maggal is el vannak látva, amely továbbra is teljes biztonságot nyújt, viszont távolabbra és pontosabban lőhetünk vele.

A puskák és pisztolyok mellet a kardok is nagyon népszerűek, valamint ezek is tökéletes jelmez kellékek is lehetnek. Ilyenek például a rendőrségi szettek, amelyek tartalma pisztoly, jelvény, bilincs, síp stb., így ezekkel feldobhatod a jelmezed a farsangi ünnepségen.

A játékfegyverek kínálata nem kizárólag a valamilyen ártatlan lőszert kilövőkre korlátozódik, hanem egyesek csak hangokat és fényt bocsájtanak ki, ha meghúzzuk a ravaszt, ami még izgalmasabbá teszi a játékot. Nagyon felkapottak a Star Wars filmek által megismert lézerkard is. A játék lézerkard általában fényt és hangod is ad, hogy még látványosabb és a kitalált fegyverhez hasonló élményt nyújtson. 

A nyári kellemes időjárás a kikapcsolódás és bolondozás pillanatait hozza magával és a strandok, vizek felkeresése és egy jó móka ami a vízipuskák és vízipisztolyok nyújtanak sosem maradhat el. A vízipuskák akár nagyobb mennyiségű vizet is képesek tárolni, így bőven van lehetőség egyszerre az egész lány csapat felfrissítésére.