Kérdése van? Írjon nekünk! [info@profijatek.hu]

Játékfigurák

A gyerekek nagyon kedvelik a mesékben és animációs filmekben megismert akcióhősöket, melyek alapján megformált játékfigurák minden bizonnyal a legkedvesebb játékaik közé tartoznak. A játékfigurák nagyon gyakran teljesen megegyeznek a mesés történetben megismert hős kinézetével, amely játékkal szívesen osztják meg játékos pillanatiakat a gyermekek. 


48termék124
48termék124

A játékfigurák rendszerint műanyagből készülnek és nagyjából a méretük a gyerkeknek megfelelő kézre álló méretben készülnek. A figurák kezei, lábai az élethűbb hatás érdekében mozgathatók és sok esetben a játék tartozékaiként különböző játékfegyverek, táskák és még számos kiegészítő felhelyezhető a játékfigurára, esetleg a kezébe adható. Ezek a termékek szinte minden esetben kiváló minőségűek és részletesen kidolgozott megjelenéssel bírnak. Sok esetben az interaktív képességekkel rendelkező elektromos figurák sem ritkák, melyek hangok adnak vagy mozognak. A figurát működtető erőforrások a legtöbb esetben elemek, melyeket könnyen cserélhetünk, ha már nem képes mozogni, vagy hangot adni a játék. 

Legismertebb figurákat gyártó cégek termékei találhatók meg kínálatunkban, úgymint a Hasbro, vagy a Bullyland kiváló minőségű játékai. 

Gyermekét szeretné meglepni egy tökéletes akciófigurával? Akkor a Profi Játék Webáruház kínálatában biztos talál neki való figurát, amivel órákig játszhat a gyermek.