Kérdése van? Írjon nekünk! [info@profijatek.hu]

Konyhai, háztartási játékok

A háztartási játékok gyerekeknek manapság igen nagyszámban elérhető termékkínálatot jelent a piacon, így szinte biztos, hogy mindenki megtalálja a magán legjobban tetsző praktikus takarító szettet, vagy játék vasalót a példa kedvéért. Ezek a játékok inkább a kislányok körében népszerűek, de vannak a kisfiúk számára is az apákat inkább érntő házkörüli munkák eszközeinek játék válozatai, mint például a fűnyíró.


24termék124
24termék124

A gyerekek nagyon szeretik lemásolni a szüleiket és nem csak a jellemek alapján, hanem amit napi szinten csinálnak a házban, vagy a ház körül. Ha éppen az anyuka vasal, akkor bizony a kislány is szívesen tanulja az ő saját játékvasalójával a gyűrődésmentesítés mesterségét. A kislányoknak és a szüleiknek is felejthetetlen pillanatokat okozhat egy játékkonyha, néhány fontosabb eszközzel. Leírhatatlan az élmény, amikor a kicsi teát főz és hozza is nekünk, hogy kóstoljuk meg :) kihagyhatatlan pillanatok egyike. A mikrohullámú sütő is a mindennapjain része ugye? Webáruházunkban beszerezheti a legjobb játék mikrót, vagy vízforralót, pirítós sütőt.

Webáruházunk kínálatában megtalálhatók a játékkonyha többféle kiegészítői is, mint a teázó készlet, vagy különböző étkészletek és piknik szettek. Komplett játékkonyhát általában tartalmaznak bizonyos számú játék evőeszközt és étkészletet, de kibővíthetjük a készletet újabb darabokkal. A játékkonyhák a gyerekek méretéhez vannak igazítva és a súlyúk miatt kárt nem okozhatnak a kicsikben, akár eldőlés esetén sem, ezért a lágyabb műanyag alapanyagokat használják ezekre a célokra. 

Webáruházunk kínálatában biztosan megtalálja a megfelelő háztartási játékot. A magyar gyártók táborát erősítjük, ezért a Dohány Kft. termékeit javasoljuk, melyek kedvező áruk, jó minőségük a beszerezhetőségük miatt a legkedveltebbek.