Kérdése van? Írjon nekünk! [info@profijatek.hu]

Lány játékok

Webáruházunkban minden kislány megtalálhatja a számára megfelelő játék újdonságokat, akár akciós játékok is és a klasszikus daraboktól a modern lányos babás játékokkal bezárólag. Weboldalunk főoldalán egy kattintással elérheti a profi játék készlet összes lányos termékét. Többféle márka közül választhatunk, amelyek főleg lányok részésre ajánlott játékokat jelentenek: Jégvarázs, Monchhichi, Mása és a Medve, Hello Kitty, Paula Reina, Barbie stb..


126termék124
126termék124

Lányoknak ajánlott termékeinket egyszerűen megtalálhatja webshopunkban. Ha már tudja mit szeretne és ismeri a játék nevét, akkor egyszerűen beírhatja a keresésbe, vagy a megfelelő kategóriákon belül böngészve végignézi a termékeket. Ha nincs ilyen termék a keresés gombra kattintás után, akkor az összes kategóriához navigálja a webáruház, ahol szűrők segítségével kiválaszhatja a megfelelő korosztályt, árat, márkát és pontosíthatja a keresést a lányos játékokra.

Több kategória is tartalmaz lányos játékokat, de legnagyobb számban a szabadtéri játékok, a készségfejlesztő, kreatív játékok, a játék babák, babaházak és a konyhai, háztartási játékok között talál a keresésnek megfelelő terméket. 

Lányok kedvencei minden tekintetben a játék babák, melyek közül népszerű a Jégvarász 2 című rajzfilmből ismert Anna hercegnő baba, a különböző rongybabák, divatbabák és már rajzfilmekből ismert bábuk, babaházak, úgymint a #Monchhichi, Kauri háza. Babaházak közül igen népszerűek az összecsukható, praktikus kicsi kastélyok, házikók amelyek sok esetben berendezéseket is tartalmazzák. Legjobb választás a kislányok számára egy fésülhető hajú játékbaba, melyek közül kisebb-nagyobb méretben és számos változatban talál játék webshopunk kínálatában megfelelőt.

Társasjátékok között is találunk kimondottan lányok számára ajánlott több személyes játékokat, néhány legismertebb társasjáték gyártó a Trefl, Piatnik és egy magyar gyártó a Dohány Kft. jóvoltából. A társasjátékokhoz hasonlóan a puzzle termékek között is találhatunk kimonodttan kislányos témájú terméket, melyek gyakran népszerá mesehősöket ábrázolnak.

Kislányoknak nagyon kedvelt játéka a játékkonyha, amelyen a nagyokhoz hasonlóan készíthetnek ételeket, főzhetnek, süthetnek a kis sütőben, persze mindent csak játékból. Fejleszti a képzelőerőt, a gondolkodást és a kézügyességet. Webáruházunkban megtalálhatóak különböző babakonyhák, többféle színben és a konyhabútor mellett a felszerelések is hozzá járnak a csomagban. Lábasok, edények, evőeszközök, poharak, főző és piknik szettek, teázó készlet és más játékkonyha kiegészítők természetesen külön is megvásárohatóak hozzá. A kislányok konyhájából nem maradhat ki a mikrohullámú sütő, vízforraló és kenyérpirító sem. Külön kiemelhető a vágható gyümölcsök amelyek a gyümölcs megismerése mellett a játékkonyhát is kiegészíti egy újabb elemmel, amivel színesebbé tehetjük az időtöltést és tanulást.