Kérdése van? Írjon nekünk! [info@profijatek.hu]

Puzzle és kirakó

A puzzle és kirakós játékok napjainkban nagyon elterjedtek, mivel a gyerekek és a felnőttek számára is felhőtlen szórakozást nyújtó játékok. Ha az időjárás nem alkalmas a szabadtéri játékokhoz, akkor bizony a négy fal között kell megoldanunk a gyerekek és saját magunk szórakoztatását, amelyhez a társasjátékok mellett a puzzle nyújtja a legtöbb élményt.

A puzzle és a kirakó is, mint számos más játék a világban nagy népszerűségnek örvend kicsik és nagyon számára egyaránt. Az óvodások körében a mintás pl. állatos puzzle-k a játékon és szórakozáson kívül fejlesztik is gyerekek gondolkodását, térlátását. 

A hagyományos puzzle mintás kirakókon kívül léteznek még kocka formájó többfunkciós, minden oldalán is képpel ellátott fejlesztő játékok. Ezek segítségével az adott képet is kitehetik a gyerekek, de akár építhetnek is belőle. 

A karatén időszaka sokak számára a bezártságot hozta magával, mert például nincs lehetősége kiülni az udvarra, vagy akár egy erkélyre és ilyenkor egy jó puzzle bizony igen kellemes szórakozást nyújthat. De akár a téli és őszi hűvös esős időjárás mellett is egy kellemes otthoni környezetben a megfelelő méretű és darabszámú akár 500 vagy 1000 darabos puzzle sokáig kizökkenthet minket a mindennapokból. Ha igazán bevállalós kirakósok vagyunk, akkor a több ezer darabos puzzle csomagot is bevállalhajuk, amivel hosszú időre megoldjuk a kikapcsolódás kérdését a négy fal között. Játék webshopunkban megtalálható a 3000 darabos puzzle is, amelynek az elkészítése már komoly kihívást és kitartást jelent.