Kérdése van? Írjon nekünk! [info@profijatek.hu]

Hírek

2020.02.08

Új játékok érkeztek a Profi Játék Webáruházba!

  • A Profi Játék Webáruház ismét új termékekkel és kategóriákkal bővül, amelyeket folyamatosan helyezünk el honlapunkon. Az új termékek az Újdonságok menüpontban érhetők el. Néhány új márkával is kibővítjük a kínálatunkat, amelyek közül például a Mondo, az Unikatoy, vagy a Trefl az ismertebbek.
  • Főleg a készségfejlesztő játékok felé nyitottunk, de a hamarosan érkező tavaszi enyhébb időjárásnak köszöhetően a szabadtéri játékok is előtérbe kerülnek az termékek beszerzése kapcsán. Fejlesztő játékok közül a kicsik számára az építőkockák (Mega Bloks), a pögyi mozaik, vagy a húzható, forma behelyezős ügyességi játékok tökéletes választás. Nagyobb gyerekek számára a távirányítós játékok óriási élményt nyújtanak. Online játék boltunkban fiúk, lányok számára egyaránt megtaláható a megfelelő ajándék, vagy játék bármilyen alkalomból is vásároljon webáruházunkban.
  • Több termék vásárlása esetén, ha a megrendelt játékok végösszege eléri a 20.000 Forintot akkor a házhozszállítás költségével nem kell kalkulálnia azt a Profi Játék Webáruház állja, Önnek csak ki kell választani a kívánt szállítási módot.

Kellemes vásárlást és játékot kívánunk!

Vissza