Kérdése van? Hívjon minket! +36306246254

Hírek

2020.04.06

Már bankkártyával is vásárolhat webáruházunkban!

Már bankkártyával is vásárolhat webáruházunkban!

 

Kedves Vásárlóink!

 

A Barion bankkártyás fizetés már elérhető honlapunkon. Vásároljon Ön is gyorsan és biztonságosan a Barion rendszerén keresztül.

 

 • Mi az a Barion?

A Barion egy pénzügyi szolgáltatás, amellyel elektronikus fizetéseket indíthatunk. A fizetés kényelmesen és biztonságosan zajlik bankkártyával, vagy előre feltöltött egyenleggel.

A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló e-pénz kibocsátó, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

 • Fizessen kényelmesen bankkártyával.

A kártyás fizetéshez nem kell regisztrálni, csupán fizetéskor elég megadni a fizetéshez használt kártya számát, lejárati dátumát és a kártya hátoldalán található CVC kódot és egy használatban lévő e-mail címet.

Regisztrációra is van lehetőség és ez esetben a jövőben már nem kell újra megadni a meglévő bankkártyánk adatait, automatikusan és kényelmesen, biztonságosan fizethetünk.

További segítség a Barion honlapján az alábbi linkre kattintva érhető el:Barion demo - használat bemutatása

 

 • Milyen bankkártyák használhatók a fizetéshez?

A Barion rendszerén kereszül az alábbi bankkártyákkal lehet fizetni:

 1. Mastercard vagy Maestro
 2. Visa vagy Electron
 3. Amex (American Expressz)

 • Fizetés bankkártya nélkül, meglévő Barion egyenleg használatával.

Bankkártya hiányában is használható fizetéshez, az előre feltöltött Barion egyenleg, amelyet átutalással vagy készpénz befizetéssel lehet feltölteni a Barion virtuális számlájára, illetve bárki küldhet pénzt a Barion számlák között e-mail cím és jelszó megadásával.

 • Mennyibe kerül a használata?

A bankkártyás fizetésnek ügyfeleink részére nincs felára, a felmerülő tranzakciós költségeket a Profi Játék Webáruház állja. A regisztráció és a Barion mobil alkalmazás, valamint a pénz fogadás és küldés ingyenes. Nincs havi díj sem. A Barion egyenlegkezelés is ingyenes, nincs belépési vagy havi díj. Az egyenleg feltöltésének és visszaváltásának vannak minimális díjai, de a banki átutalással történő feltöltés ingyenes.

 • Barion alkalmazások.

Különböző Barion alkalmazásokkal követhetők a vásárlások és a Barion egyenleg is kezelhetővé válik, pénz küldéséhez, fogadásához. Alkalmazások elérhetők Android és IOS operációs rendszerek esetén is.

 

 • A biztonságról

Fizetés előtt mindig ellenőrizd, hogy valóban a Barion biztonságos szerverén adod meg a fizetéshez szükséges bankkártya adatokat vagy jelszót. A böngésződ zöld színnel jelzi, ha a fizetés biztonságos, és a fizetőoldal tulajdonosát Barion Payment Inc [HU] néven azonosítja.

A Barion Payment Zrt. elektronikuspénz-kibocsátó intézmény. Tevékenységét a Magyar Nemzeti Bank engedélyével végzi a 2009/110/EK Elektronikus Pénzről szóló EU direktívának megfelelően.
Licencazonosító: H-EN-I-1064/2013 | Intézményazonosító: 25353192 | Barion Payment Zrt. Minden jog fenntartva.

 • További információ

A Barion oldalán érhető el az ingyenes regisztráció és további információ a szolgáltatással kapcsolatban.

Barion

Vissza