Kérdése van? Írjon nekünk! [info@profijatek.hu]

Hírek

2020.06.09

Újabb szállítási megoldással bővülünk!

A Csomagküldő.hu lehetőséget biztosít számunkra, hogy Magyarország területén szinte a legolcsóbb szállítási módot ajánljuk termékeink rendelésekor. 

A rendkívül gazdaságos csomagszállítás egy Magyarország területén kiterjesztett több száz csomgpontból álló átvevőhely hálózatot jelent. Jelenleg játék webáruházunk profi termékeit bruttó 590 Forint összegért küldhetjük a vásárló által kiválasztott, lakhelyéhez, vagy munkahelyéhez legközelebb eső átvételi pontra. A csomagküldéshez szükséges egy e-mail és egy telefonszám, azonban a csomag átvételéhez elengendő a telefonszámra kapott kód, amellyel bárki általunk megbízott személy átveheti a megrendelt csomagot. A fizetési lehetőségek közül a készpénz fizetési mód mindegyik átvételi helyen elérhető, ám a kártyás fizetés lehetőségéhez érdemes érdeklődni az átvételi pont elérhetőségén. Magyarország területén jelenleg 397 működő átvevőhely érhető el, de a csomag átvétele előtt minden esetben informálódjunk az üzlet, vagy egyéb átvevőhely nyitvatartási idejéről és az elérhető fizetési módokról. 

Átvevőhelyek: https://www.csomagkuldo.hu/atvevohelyek

A Csomagküldő.hu (Packeta) igénybevételekor e-mail cím megléte esetén webáruházunk és a Csomagküldő.hu rendszere is megküldi a csomagszámot, amely segítségével folyamatosan figyelemmel kísérhetjük, hogy épp merre jár a csomagunk. 

Csomag nyomkövetése: https://tracking.packeta.com/hu/tracking/search

 

A szállítási mód további részleteivel kapcsolataban a csomagkuldo.hu honlapján vagy az alábbi linken értesülhetsz: https://profijatek.hu/shop_contact.php?tab=shipping

Vissza