Kérdése van? Írjon nekünk! [info@profijatek.hu]

Hírek

2020.10.31

SOS Pets gyűjthető meglepetés figura hamarosan elérhető webshopunk kínálatában!

Hamarosan megérkeznek az SOS Pets figurák webshopunkba! De kik is ők valójában?

Az aranyos kis SOS Pets állatcsapat 18 tagja között megtalálhatóak vadon élő és ház körüli állatkák is. Mindegyik figura külön csomagban kapható, amely az aranyos kisállaton kívül egyéb kiegésztőket is tartalmaz. A díszes kis dobozka egyben a játék részét is képezi, mivel a szétnyitható csomagolás kiegészítőként szolgál a divatos játékfigurához. Az ötletes dobozon az egyedi tulajdonságú állatka saját munkájához és mesés életviteléhez tartozó háttér használható. Ezek a játékok kiváló segítséget nyújtanak az állatok megismeréséhez, miközben a gyerekek játszva sajátítják el a különböző emberi tulajdonságok és ezek alapján kialakuló foglakozásokat. Az divatos játék állatkák között megtalálható panda, nyuszi, hörcsög, kutyus, maci, mosómedve, cica, malacka és őzike.

Mi jellemzi az SOS Pets csapatot?

A különböző állatokat megelevenítő színes és kellemes megjelenésű karakterek mind a sajátos foglalkozásuk, küldetésük és szenvedélyük teszi őket egyedivé. Van aki a művészetet képviseli és a zene, a tánc vagy a festészet terén éli ki magát. Vannak a tipikusan segítőkész lelkeket bemutató figurák, akik tűzoltóként, tanárként vagy rendőrként teszik hasznossá magukat. A tipikusan ezermester tulajdonságokkal felvértezett cuki figurák szobalány, lovas és virágárus foglalkozásokkal a mindennapi teendőkben érnek el kimagasló eredményt. Ezenkívül vannak még további szereplők akik az állandó izgő-mozgó életmód rajongói, a sütés-főzés nagy mesterei és a kihagyhatatlan egészséges életmód fenntartásáért küzdők.

Mit tartalmaz a meglepetéscsomag?

A csomag egy cuki plüss hatású meglepetés állatfigurát, egy dobozt amely két hátteret rejt a játékélmény fokozása érdekében és további kiegészítőket is tartalmaz. A játékfigura és a háttér mellett a játék nagyszerűségét növeli, hogy egyedi matricát és a https://www.sos-pets.toys/hu/make weboldalon letölthető készségfejlesztő színezőket, memóriajátékot szerezhetünk be. A 10 x 10 cm-es dobozka rejt még egy kódot is, amelyet a https://www.sos-pets.toys/hu/code weboldalon használhatunk fel további meglepetéshez.

Kinek ajánljuk a figurákat?

Lányoknak és fiúknak 3 - 6 év körüli korosztály részére egyaránt kellemes időtöltést biztosít. A legjobb ajándék egy aranyos kis játékszer, amely a gyermek szórakoztató kikapcsolódásán kívül további kognitív készségfejlesztő lehetőségeket is magában hordoz.

Gyűjtsd a figurákat és fejleszd magad! A teljes SOS csapat jelenleg 18 figurája várja, hogy együtt játszatok.

Vissza