Kérdése van? Írjon nekünk! [info@profijatek.hu]

Szabadtéri játékok

A téli hónapok leginkább épületen belül töltött időszaka után jól esik a tavaszi napsütéssel és enyhülő időjárással együtt a szabadban kint az udvaron, kertben, homokozóban vagy a játszótéren tölteni a szórakozás és játék hasznos pillanatait. Legtöbben a kellemes napos idő beköszöntével élnek is lehetőséggel és a gyerekek vagy az egész család kihasználják a napfény és a mozgás lehetőségének jótékony hatását egy jó szabadtéri, kültéri játékkal.

 


122termék124
122termék124

Népszerű és a gyerekek körében igen kedvelt szabadtéri, kerti játék a hinta. A hintázás már nagyon régóta ismert és akár legkisebbek is élvezhetik egy babahintában a friss levegőt, főleg a hinta biztosnságos háttámlával és a szórakozást fokozó dudával is fel van szerelve. Egyszerűbb kivitelű hinták is kaphatóak webáruházunkban, pl. a laphinta és a tányéros hinta, melyek inkább a nagyobb gyerekek számára javasoltak, kb. 3 éves kortól.

Feldobhatod irka-firkával, vagy szép műalkotással a panelek és társasházak közötti aszfaltot, vagy a házatok melletti beton felületet néhány vidám rajzzal, amit a kínálatunkban is megtalálható aszfaltkrétákkal tehetsz meg. Nem kell félni, nem marad meg örökké az alkotás egy nagyobb eső után jöhet az újabb rajzok elkészítése.

A kicsik körében nagyon kedvelt játék a buborékfújók által kisebb-nagyobb szappanbuborékok fújása. A buborékfújók már fel vannak tölve szappanos folyadékkal, de az utántöltésük sem egy nehéz feladat, hogy tovább folytatódjon a játék. A buborékok fújása akár a babák figyelmét is leköti és aranyos mosolyt csal az arcukra.

Webáruházunk nagy választékban kínál nyári időtöltéshez strand és homokozó termékeket. Az egészen kicsi vödrök, kannák, locsolók, dömperek és különböző formák közül lehet választani. A szettek színesek, strapabíró műanyagból készületek és átlagos méretük 10-20 cm. Ezek a játékok akár otthoni fürdés során is lefoglalhatják a gyermeket. A homokozóba keresel egy jó vödrös szettet, kicsit, vagy nagyot, hullámos vödörrel, vagy dömperrel, netán szitával és kis lapáttal, akkor webáruházunkban megtalálod a neked való készletet.

Gyermek járgányaink közül megtalálhatóak három és négykerekűek, motorok, autók és kedves állatot formázó guruló játékok is. A játékok erősek és bírják a gyerekek általi kiképzést, erős igénybevételet. Járgányaink a fiúk és a lányok számára is ajánlottak, persze vannak kimondottan lányos és fiús mocik, autók is. Megtalálhatóak a Profi Játék Webáruházban a lábbal hajtós és a pedálos változatok is.

Nagy segítség lehet a járássegítéskor egy játék babakocsi, amiben a gyermek az apróságokat is bepakolhatja és magával viheti. Ezek mellett kedveltek még a különböző húzható, tolható négykerekű talicska, kiskocsi szállító játékok.