Kérdése van? Írjon nekünk! [info@profijatek.hu]

Társasjátékok

Együtt a család egy kellemes hétvégén? Legjobb döntés, ha egy izgalmas társasjátékot választunk a közös időtöltéshez. Minden időben jó választás akár egy néhány fős társasjáték amivel leköthetjük a gyerekeket. Játék közben pedig rengeteget tanulnak és csak a képzeletük szabhat határt ezen időtöltés alatt. Kínálatunkban megtalálhatók különböző társasjátékok gyerekeknek, családnak ugyanakkor tudományos, fejlesztő és szórakoztató céllal vagy akár a felnőttek számára is. Vásárolhatsz saját szórakoztatásodra, vagy akár ajándéknak is, mert egy jó társasjáték tökéletes ajándék ötlet.

Webáruházunk kínálatában számos társasjáték közül válaszhatsz kicsiknek, nagyoknak, fiúknak, lányoknak egyaránt. A tásasjáték rendelés szinte sosem volt egyszerűbb, mint napjainkban az online játékboltok korszakában, így könnyedén kiválaszthatod a legjobb társasjátékot amely neked való és néhány napon belül már az otthonodban élvezheted az izgalmas partit.

Leginkább elterjedt társajáték típus a táblás társasjáték. Legfőbb tulajdonsága, hogy egy sima felületre kiterített táblán játsszuk, amihez különböző segédeszközök tartoznak, úgymint kártyák, vagy bábuk, dobókockák.  Ezek a táblálk az adott játék szerint meghatározott méretűek és színűek. Általában a játék egy cél elérése érdekében zajlik és a verseny a táblán elhelyezett bábuk lépegetésével történik, amelyeket a dobókockák értéke alapján tehetünk meg. A weboldalunkon felsorolt játékok közül megtalálhatóak logikai, családi, gyermek, felnőtt társasjátékok.

Baráti körben felhőtlen szórakozást nyújthat az inkább felnőttek számára ajánlott stratégiai társasjátékok. Ahhoz, hogy a játék során győzelmet arassunk, egy jól kialakított stratégia mentén kell játszanunk, ahol kiváló érzékekkel kell rendelkezni a játékosnak és megfelelő döntéseket kell hozni. A gyerekeknek szánt stratégiai játékokkal érdemes elősször az egész családnak játszani, de ajánlott a felnőtti felügyelet, hogy a későbbiekben a gyerekek felnőttek nélkül is kellő biztonságban, kellő ravaszsággal felvértezve tölthessék idejüket a stratégiai játékok birodalmában. 

Az oktató, fejlesztő társasjátékok a családdal, haverokkal együtt eltöltött szórakoztató játék közben, nyelvi, matematikai és egyéb általános készségek sajátíthatók el, szinte minden erőfeszítés nélkül, játszva. Webáruházunkban megtaláhatóak magyar gyártású oktató társasjátékok és az olasz Clementoni játékai is.