Kérdése van? Írjon nekünk! [info@profijatek.hu]

Távirányítós autó

A legjobb és legkedveltebb távirányítós játékok vásárolhatók webáruházunkban, amelyek a minden idők legszuperebb ötletének segítségével, az elektromosság nagyszerű tulajdonságaival hozták el nekünk, így a távirányítós autók minden bizonnyal az első helyen szerepelnek a fiús játékok listáján.

Többféle távolról vezérelhető játékautót is megkülönböztethetünk, ezért talán leggyakoribb a sportos kialakítású, rally design alacsony hasmagasságú változatok, amelyek inkább beltérben használhatóak, vagy kültérben egyenletes és sík terepen. A másik típus a magasabb építmények közé tartozik, amelyek buggy jellegű körmös kerekekkel az udvaron nagyon jól elboldogulnak a terepviszonyokkal. Ezeket a terepes játékautókat általában könnyed rugókkal szerelik fel, így az út egyenetlenségeit ügyesen kezelik és élvezet velük a játék.


16termék116
16termék116

A Hot Wheels és a Mondo Motors nagyon jól megtervezett és igényesen legyártott távirányítós autókat készít, amelyek nagyon sokféle autótípust és filmek, rajzfilmek autószereplőit is megeleveníti. A játék legfontosabb előnye, hogy az úgynevezett rádióvezérelt technológiával, vagy a leggyakrabban használt RC kifejezést használva távolról egy távirányító segítségével az autó esetében előre-hátra és jobbra-balra kényszeríthatjük a jármű haladását. Ezzel az bravúros találmánnyal akár több tíz méteres távolságból is irányíthatjuk a játékot. Mivel ez egy gyakori működési elv, ezért egyszerre két csatorna, rádiócsatorna szükséges a működéshez, hogy miközben előre halad a gép, közben jobbra és balra is irányítható legyen.