Kérdése van? Írjon nekünk! [info@profijatek.hu]

Újdonságok


Az újdonságok kategóriában webshopunk új termékeit, valamint a piacon fellelhető termékek közül újdonságnak számító játékokat találhatod. Online áruházunk kínálata folyamatosan frissül és bővül újabb termékekkel járulunk hozzá a játékot, ajándékot kereső vásárlóknak.

Webáruházunk minden termék kategóriában a baba megérkezésétől az óvodás, iskolás korosztályon át akár a felnőttek számára is közös kikapcsolódást teremthet a legújabb termékeivel. Számos ismert márka és újként megjelent gyártók egyedi játékai is fellelhetők a kínálatunkban. A legnépszerűbb márkák közül a Mattel, Lego, Fisher-Price, Hasbro, Dohány Kft. játékai egyaránt megtalálhatóak termékeink között. 

A játékok kiválasztása során kiemelt szerepet kapnak az újdonságok, mivel a gyerekek hajlamosak a játékaikat rövid időn belül megunni és a figyelmüket lekötni egy igazán nehéz feladat a szülők számára, ezért az újabb játékokkal további játékos tanulásra ösztönözhetjük őket. Nagyon sok játékot egyre több újdonsággal látnak a funkciói terén, sok esetben elektromos kiegészítőkkel, mozgást, hangokat utánoznak. Mindezek az új funkciók fejlesztik és javítják a kicsik érzékeit, figyelmét.

A legtöbb új játékot fejlesztő és erre nagyon sok figyelmet fordító vállalat a szülők tapasztalait is beépíti egy-egy újonnan tervezett gyerekjáték elkészítése során, például a Fisher-Price nagy hangsúly feketet arra, hogy néhány hónapos kortól a készségfejlesztő játékai újabb és újabb tanulási lehetőséget biztosítson a kicsik számára.

Válogass újdonság termékeink közül, hogy egy újabb szórakoztató játékkal ajándékozhasd meg a szerencsés gyermeket.